TICKETS BESTELLEN? KLIK HIER
TIMING

Deuren: 18u30
Aanvang Story Awards 2017: 20u00
Einde Story Awards 2017: 20u45
Aanvang Het Zingpaleis: 21u00
Einde voorzien: 23u45


GASTARTIESTEN


Katrina


Sandra Kim


Liliane Saint-Pierre


2 Fabiola
DRESSCODE

De Romeo's roepen iedereen op om in PAARSE OUTFIT naar Het Zingpaleis 2017 te komen!


TICKETS

Officiele tickets voor Het Zingpaleis in Hasselt zijn enkel en alleen te koop via Tele Ticket Service online of op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.). De link is ook terug te vinden op deze website via de pagina TICKETS. Opgelet: bestel geen tickets via andere websites of kanalen! Het gaat vaak om doorverkooptickets, die veel duurder zijn dan de officiele kaarten. Bovendien kan het ook gaan om valse tickets, die geen toegang geven tot het evenement. Meer info over veilig tickets kopen: www.ilovemyticket.be

Tickets zijn eventueel nog beschikbaar aan de kassa (indien niet uitverkocht). Als Het Zingpaleis uitverkocht zou zijn, wordt dit gecommuniceerd via deze website.

Prijzen 2017:
ZITPLAATS CAT. 1 - 45,00 euro
ZITPLAATS CAT. 2 - 35,00 euro
STAANPLAATS CAT. 1 - 42,50 euro
STAANPLAATS CAT. 2 - 32,50 euro
GROEPEN - 10% korting vanaf 20 personen; 15% korting vanaf 50 personen. Mail naar groepen@benelive.eu


LOCATIE

Ethias Arena
Gouverneur Verwilghensingel 70
B-3500 Hasselt

Maggiori informazioni a maps-generator


BEREIKBAARHEID

Hasselt is makkelijk bereikbaar via een knooppunt van belangrijke verkeerswegen vanuit alle richtingen. De Ethias Arena bevindt zich samen met het Ethias Theater, Plopsa Indoor, discotheek Versuz en Bar Ristorante Crudo op de site van de Grenslandhallen. Wegwijzers naar de Grenslandhallen vind je aan de drie Hasseltse afritten op de E313 Antwerpen - Luik en op de grote ring rond Hasselt. Je bereikt de zalen het vlotst via de afrit 29 (Hasselt-Oost). Geef in je gps Trichterheideweg als bestemmingsadres in.


PARKEREN

De Ethias Arena beschikt over ruime parkeerterreinen voor bezoekers. Geef in je gps Trichterheideweg als bestemmingsadres in. De parkeerterreinen A, B, C, D en E bieden plaats aan 2.720 auto's. Neem bij het binnenrijden een ticket aan de slagbomen. Let op: staat het licht op rood i.p.v. op groen boven bepaalde slagbomen, dan betekent dit daar alleen uitgereden kan worden. Je parkeerticket betaal je aan de automaten in de toegangshal (betaling met munten, briefjes van 5, 10 of 20 euro). Een ticket betalen kan zowel voor als na of zelfs tijdens het evenement. Je betaalt 4 euro en je ticket blijft gedurende heel je bezoek geldig.

Er is een voorbehouden parkeerruimte voor de ingang van de Ethias Arena voor rolstoelgebruikers en houders van een Europese parkeerkaart voor personen met een handicap.


ETEN EN DRINKEN

Bezoek je een evenement in de Ethias Arena, dan kan je terecht in de zaal voor een snelle hap of een drankje. In de foyers vind je verschillende togen en de verkoopstands, zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping.

Wil je wat langer te tafelen, dan kan je vooraf of achteraf ook culinair genieten in Bar-Ristorante Crudo. Het restaurant bevindt zich aan de achterzijde van de Ethias Arena, tegenover de ingang van het Ethias Theater. Reserveer tijdig je plaatsen. Dit kan online via www.restocrudo.be of telefonisch op +32 11 912 865.


ROLSTOELGEBRUIKERS

De Ethias Arena is toegankelijk voor andersvaliden en/of rolstoelgebruikers. Er zijn plaatsen voorbehouden of er wordt een rolstoelpodium voorzien voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders op het parterregedeelte van de zaal. Gelieve deze plaatsen telefonisch aan te vragen op 070 345 345 (max. 0,30 euro/min.). Vermeld bij telefonisch reserveren dat je je in een rolstoel verplaatst, zodat de juiste boeking kan worden gemaakt.

In de Ethias Arena zijn er ook altijd medewerkers van INTRO aanwezig voor assistentie en begeleiding van personen met een handicap. Je vindt hen en kan hen aanspreken aan de ingang van onze zaal.